Over bodydesign

WELKOM

BODYDESIGN is een tattoo- en piercingshop met een zekere faam, gevestigd in het hartje van Gent. Het is het resultaat van de al meer dan 15 jaar perfecte samenwerking tussen Tanne, Ienjas en Hetty. De shop heeft aparte tattoo- en piercingateliers, maar er is ook een plaats voor het knopen en restaureren van dreadlocks. Voorts verkopen we in de winkel tattoowear, verzorgingsproducten, exclusieve juwelen, etc... (zie meer onder 'bodydesign extra').

Tanne en Ienjas volgden eind jaren tachtig een opleiding toegepaste grafiek in het St. Lucas. Reeds toen groeide de idee om hun creativiteit niet enkel te botvieren op papier, maar ook de menselijke huid als 'canvas' te gebruiken. Ondertussen kunnen ze terugblikken op een rijkgevulde tattoocarrière.
Hetty genoot evenals Tanne en Ienjas een artistieke opleiding aan de Kunstacademie te Rotterdam. Dankzij het enthousiasme van mensen zoals Miranda uit Rotterdam (o.a. bekend bij de media door haar hakenshow), kon zij op een verantwoorde manier, sinds 1998, aan de slag als professioneel piercer.

Ienjas is inmiddels op een andere lokatie aan het werk. Hij is nog steeds bereikbaar via mail.

We zijn strikt op hygiëne en steriliteit, conform het KB van 1 januari 2006 en de richtlijnen die hieraan verbonden zijn. We tatoeëren niet op minderjarigen en enkel op afspraak. Voor de piercings wordt er een aangepaste leeftijdsgrens gehanteerd per piercing (zie meer info op de piercing pagina).