permanente makup

Voor permanente make-up is Helga Van de Velde reeds meer dan 10 jaar hét referentiepunt in Gent.

Permanente make-up is bedoeld om er op lange termijn natuurlijk uit te zien. Daarom kiezen we samen met de klant de juiste kleur, aangepast aan de kleur van de ogen, wenkbrauwen of lippen.We beginnen met een zachte basiskleur. Twee weken later wordt gratis de kleur, lengte en dikte van de lijntjes aangepast aan de wens van de klant. De eerste tatoo is nooit definitief. De klant krijgt rustig tijd om over het effect na te denken. Na de 2 de beurt blijft de make-up 3 tot 5 jaar perfect zitten.

Voorzorg
Extra gevoelige klanten kunnen bij de apotheker EMLA verdovende creme halen: deze wordt een uur voor de behandeling om het kwartier met een oorstokje aangebracht op de te behandelen huid. Hierdoor wordt de behandeling volledig pijnloos. Breng uw specialiste op de hoogte van eventuele allergieën.

Behandeling
Een verdovende lotion wordt aangebracht op de huid. Het pigment wordt aangebracht net onder het bovenste huidlaagje, vergelijkbaar met de diepte van een muggenbeet. De behandeling duurt niet langer dan 15 minuten per zone.

Nazorg
De behandelde ogen, lippen of wenkbrauwen moeten drie maal per dag verzorgd worden met een antibiotische zalf, gedurende drie dagen: (Terramycine) Gedurende een week mag geen water of make-up op de ogen komen, en is zwemmen, sauna of zonnebank verboden.

Prijs
Eyeliner of Lipcontour:
boven: 175,- €
onder:175,- € 
boven+onder: 350,- €
Wenkbrauwen: 350,- €     
Tache de beauté: 75,- €     
Littekencorrectie: bestek